Chaat eller indisk potatissallad med granatäpple och kikärtor
Amy's piece of cake
Amy's piece of cake
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chaat - indisk potatissallad (ca 3-4 portioner)
  • 6 potatisar, skalade, kokta och skurna i bitar
  • 1 granatäpple, urkärnat (se här hur du urkärnar ett granatäpple utan stänk)
  • 1 burk kikärtor, avrunna
  • 1 burk kidneybönor, sköljda och avrunna
  • 1 syrligt grönt äpple, skalat och skuret i bitar
  • 2-3 dl filmjölk
  • 1-2 dl yoghurt naturell
  • 0,5-1 tsk malen spiskummin
  • 1-2 tsk chaat masala (kryddan köper jag färdig här och den innehåller bl a torr mango, salt, svartpeppar, torkade granatäppelkärnor, cayennepeppar, kryddnejlika, asafoetida/hing etc.)
  • salt, smaka av med
  • 1 röd lök, finhackad
  • färsk koriander för garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.