Vi har inte testat fisk på stekhällen än, men idag var det dags. Jag såg nyligen Per Morberg göra en rödbetssås på tv och fick lite inspiration till dagens middag därifrån
De här fyllda parmarullarna är helt underbart goda. FYLLDA PARMARULLAR12 st12 skivor parmaskinka2 dl creme fraicheett knippe färsk basilika100 g strimlade soltorkade tomaterSalt och svartpepparGör så här
En riktigt smarrig förrätt kommer här. Vill man ha den mer matig kan man servera avokado till. Parmarullar med vitlöksost, soltorkade tomater och tryffelolja
Vi avrundar helgen med en middag på chèvrefylld lövbiff och rättikagratäng. Den här rätten blev snabbt en favorit hemma hos oss och passar utmärkt som ”bjudmat” och går att variera med olika fyllningar
Dags för ett köttfärsrecept igen, tycker ni inte det. Det var ett tag sedan sist. De här supermumsiga chèvrefyllda biffarna åt vi häromsistens när yngsta dottern var hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.