Små läckra rullar med den lenaste godaste fyllning. Mosa den med några matskedar honung. Vintips Till många olika tapasrätter är det gott med ett lätt vitt vin, till exempel Sauvignon Blanc
Tryck ner chèvre i snitten och krydda filéerna med salt och peppar. Avsluta med att ringla över lite olivolja, nypressad citronsaft och lite nymalen svartpeppar
Vi avrundar helgen med en middag på chèvrefylld lövbiff och rättikagratäng. Den här rätten blev snabbt en favorit hemma hos oss och passar utmärkt som ”bjudmat” och går att variera med olika fyllningar
16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Den varma chevreosten med lite lätt rosmarinton bröt bra mot den syrliga tomat och persikosalsan. kantskär osten, mixa med de övriga ingredienserna, fyll krämen i en spritspåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.