4 stycken
kycklinglår/klubbor eller vilken variant du själv föredrar.
1 dl
grädde
1 dl
kokosgrädde. (Hittar du ingen kokosgrädde kan du köpa en vanlig burk kokosmjölk och försiktigt med sked ta det som är vitt och tjockt i burken och slänga "vattnet".
1 stor
gul lök
3 tsk
koranderfrön
2 cm
färsk ingefära
1/4 tsk
kanel
1/4 tsk
kryddnejlika
2 tsk
spiskummin
1 tsk
cayennepeppar (minska mängden om du inte gillar starkt - korma betyder ju mild)
I morse fick ni ett recept på goda miniburgare med Pulled BBQ Chicken. Här kommer ännu ett på Pulled BBQ Chicken som jag satte ihop förra året till en tävling, och vann
Höststök här mellan de regntunga molnen. Vi släpar virke, flyttar in krukor och allmänt rensar. På torsdag beger vi oss till Palma en vecka och det blir extra skönt att komma hem igen och det är röjt inför vintern
Idag mådde jag bättre iaf, så då fick det bli chickenkorma. Nu var det ett tag sen jag bloggade. Sen jag började jobba heltid så har jag ju lyxen att få maten på bordet när jag kommer hem
Now bring to the boil and simmer until the chicken is cooked, then add the cream and stir well. A fresh herby curry, this can best be described as a green korma
WOW. Vi är kanske inte de större entusiasterna till indisk mat men dagens middag blev riktigt lyckad. Vi vågar lova att det smakar minst lika gott som på restaurang
1 krm mynta. Skär kycklingen i bitar, ca 3 x 3 cm (inte för små. ) Bryn dem runt om i stekpanna. Häll oljan i en kastrull/gryta och häll i alla torra kryddor och låt dem fräsa en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.