Smulpaj ska enligt mitt tycke ha mycket smul och vara enkel att göra. Servera med vaniljsås och njut. Smörj en ugnsfast form och varva rabarberochjordgubbar i den
En efterrätt som bevarar sommarkänslan och fortfarande gör jordgubbarna fantastisk rättvisa är den här smulpajenmedjordgubbarochrabarber där även rabarbern får vara med för att skapa den rätta syrligheten
Sommaren därpå påtade mamma i trädgården och kom in med nyplockad rabarber. Pappa byggde en ny bur några år senare på baksidan för att Joppe (och "nytillskottet" Joppelina) skulle kunna få springa omkring fritt och gräva gångar under hela trädgården som mamma, till sin förvåning, en dag många år senare skulle råka trampa igenom med sina trätofflor
Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak. (har du rabarber sänk till 175 grader och kör 30 min så de blir mjuka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.