Layered Chocolate & Vanilla nut free cake. If it is and you spread the chocolate layer on top, you will not get the straight stripe-effect when you cut the cake
Gillade ni min Very Cherry ChocolateCake, så är den här några strå vassare. Lägg övriga ingredienser i en kastrull och koka samman allt ca 10 minuter så att det blir en såsigform
Vispa ett par minuter så att det blir en jämn och silkesliknande frosting. Nu ska jag gå och fota en alldeles underbart god vit choklad cheesecake som jag gjorde igår
Grädda 160° i 30 minuter. Magisk kaka detta. Utan tvekan bönngo. Idag har det blåst på ön men inte så kall vind utan en riktig härlig kvällspromenad blev det
chocolatecake, ett måste för oss chokladälskare. Devils chocolatecake. Häll smeten i formen och grädda i ca 40 minuter eller tills en provsticka är torr. Min tog 50 minuter
kunde ej hantera spritsen) så det där vulkanutbrottet av choklad och kola uteblev tyvärr - men annars var det gott, min sambo blev iallafall väldigt nöjd
Den här godbiten, som nu fått namnet Chocolate Banana Mousse Cake, bakade jag i helgen. Det är en no bake kaka (som alltså inte kräver ugn) i två lager
Mängden ingredienser för detta recept är anpassat till en liten brödform på ca 8X18 cm, du som vill göra i en "normalstor" brödform kan öka ingredienserna med kanske drygt 50%, och öka gräddningstiden med några minuter (jag rekommenderar att alltid känna med en sticka). *chiaägg= 1 msk chiafrö+3 msk vatten som blandas och får stå i fem minuter och svälla. Klä en liten brödform (ca 8X18 cm) med aluminiumfolie/bakplåtspapper, fördela i smeten och grädda mitt i ugnen i ca 20-25 minuter
dark chocolate, chocolate fudge sauce, meringues or other goodies for toppingHow to. So, with this cake, not my proudest creation, but it has been haning around in my computer far to long now and it taste sooooo good, I say hello - once again
Len och sametssmekande marängsmörkräm smaksatt med mjölkchoklad, nutella (för vad blir inte gott med nutella inblandad) och så en eller flera rejäla gluggar av baileys
Kladdig cocolate lava cake. Häll smeten i två smorda ramekin-formar (eller silikonformar) och grädda i ugnen i ca 4-8 minuter. Orginalreceptet säger 4 minuter men för mig tog det närmare 8-9 minuter innan kakan var fast runt kanterna. 23,5 g fett Kladdig cocolate lava cake
Chocolate Layer Cake (glutenfri, mjölkfri, utan vitt socker). Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agavesirapen och vispa tills de är styva som till maräng, ca 3–5 minuter. Placera äggulorna i en separat bunke med resten av agaven och vispa hårt med elvisp i tills att det bildas en tjock och krämig konsistens (ca 3–5 minuter). i ca 40 minuter. Vispa smör och florsocker fluffigt i ca 7 minuter med elvisp
Låt stå ca en minut. Till den här tårtan kommer du bara att behöva tre bottnar så antingen bakar man av fyra bottnar och har en i reserv eller till senare bruk men man kan också baka cupcakes på resterande smet om man vill
Devils chocolatecake. Då fika gästerna älskar choklad föll det på en Devil's Chocolatecake. Jag skulle bjuda på lite fika och kände för att baka en tårta
Låt kakorna svalna i sina formar i ca 15 minuter, ta sedan ur dom och låt dom kallna helt på galler. smält chokladen i mikron 2-3 minuter eller i en skål över en gryta med kokande vatten, och låt den svalna lite grann
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.