In med dem i kylen och dela dem i bitar när de svalnat helt. Smält nougaten och chokladen över ett vattenbad eller i mikron och bred ut det på smörgåsrånen
Blanda den ljumna mjölken med jästen, lägg i mjukt margarin/smör med resten av ingredienserna. Blanda florsockret med så mycket vatten att det blir en vit och bredbar glasyr, bred glasyr på en bulle i taget och doppa sedan genast ovansidan i kokos
Jag älskar även att frosta mina cupcakesmed olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på chokladfrosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Spritsa frostingen på cupcakesen och garnera med strössel
En smakrik choklad cupcake med en krispig botten av oreokex och som pricken över i. Som många vet så älskar jag choklad, och dem här är verkligen en dröm för choklad älskare
Mousse med limoncello och vit choklad. Hacka chokladen och lägg den i en liten skål. När tryffeln stelnat, skär med en liten vass kniv runt kanten och lossa marängen från formen och papperet
Smält chokladen på medel värme. Låt chokladen svalna lite innan du brer den på kakan. Klicka ut bottnar som är lite större än en fem krona på plåt med bakplåtspapper på
Denna underbart goda frosting kan du använda till tårtor, cupcakes eller mina påskbakelser. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingen blir fluffig och len
Slog mig att jag inte har ett recept på klassiska chokladbollar så här kommer det. Lagom chokladiga för mig smak, men vill ha mer chokladsmak så är det bara att ta mer kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.