Att jag valde att göra just den här grytan beror på att jag blev oerhört nyfiken på hur en gryta med choklad i smakar, och nu när jag vet kan jag berätta att det inte alls var en obehaglig smakupplevelse, snarare tvärtom
Smält chokladenlite grann (så den blir mjuk) i micron el vattenbad (akta så den inte bränns. Häll ner chokladen i grädden, rör kraftigt tills den är smält
Det är saftiga One bowl chokladbottnar med cream cheese frosting och rabarbercurd, toppad med rinnande choklad ganache, bränt italiensk maräng, kaksmulor, bitar av mörk, ljus och vit chokladdekorationer samt rispuffar i ljuschoklad
Garnera med litechokladsås. Då är det dags att mysa lite extra, göra lite extra god mat. Blanda vetemjöl, bikarbonat, salt, havregryn ochchokladen i en annan och häll i smörsmeten
Låt svalna liteoch pudra överlite florsocker om så önskas. Även om det är lite fattigt nu innan barnbidrag och lön så kanske man vill unna sig nån god efterrätt
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Precis som chokladmousse i portionsform är den söt och fluffig, men hallonen ger en liten syrlig brytning
I med chokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Att dricka varm choklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från och med nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.