Muffins som jag stod och svor över i förrgår. Jag hade slut på muffinsformar (hade bara tre kvar) så därför provade jag att lägga smeten i vanliga bullformar, men det blev inte alls bra så de får ni inte ens se på bild, hehe
Blanda i chokladbitarna. Lägg pappersformar i en muffinsplåt med 12 hål. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 25 minuter, tills de rest sig och är gyllenbruna. Lyft ur plåten och låt muffinsen svalna 5 minuter innan du plockar upp dem ur formen. 175 g mörka chokladbitar
Blanda i chokladbitarna. 1175 g mörka chokladbitar. 13 msk mjukt margarin 2 ½ dl extrafint strösocker 2 stora ägg 1 ½ dl naturell yogurt 5 msk mjölk 5 dl vetemjöl 1 tsk bikarbonat 175 g mörka chokladbitarSätt ugnen på 200 grader. Lägg pappersformar i en muffinsplåt med 12 hål. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 25 minuter, tills de rest sig och är gyllenbruna. Lyft ur plåten och låt muffinsen svalna 5 minuter innan du plockar upp dem ur formen
)Muffins med chokladbitarVispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Nu vinner mina muffins inget skönhetspris då formarna jag köpte på Ikea var helt värdelösa att jobba med
Stora saftiga amerikanska chokladmuffins med chokladbitar i. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna. 12 st stora muffins. Klä en muffinsplåt med 12 st stora muffinspapper. 12 st stora muffins
Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Fick en ide på vad man kunde ha för fyllning i muffins och var ju bara tvungen att testa. Det blev riktigt bra med en gömma av len vaniljkräm, söta hallon och syrlig rabarber i mitten av muffinsen
Dom här muffinsarna ska till ett hemligt ställe som faktiskt inte drabbats av mina sötsaker än. Det är hur som helst ett grundrecept på muffins som jag gillar väldigt mycket och som jag gör ganska ofta
När du har muffinsen i ugnen kan du passa på att göra citronkrämen. När muffinsen har svalnat delar du dem på mitten, brer på krämen på nederdelen och sätter på överdelen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.