Jag är chokladälskare ut i fingerspetsarna och bakar gärna olika varianter av chokladmuffins. Jag är chokladälskare ut i fingerspetsarna och bakar gärna olika varianter av chokladmuffins
Vi har haft en riktig tjejhelg som bland annat har innehållit dans på Friskis och svettis, shopping, café-besök, matlagning, bakning, sällskapsspel, film, julmarknad och glöggmys
byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Grädda 20-25 min i mitten av ugnen, om du använder små muffinsformar ca 15 min. Sätt ugnen på 175°C. Blanda samman mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt och kakao
Klä en form 15x25 cm i bakplåtspapper. Blanda mjölk, socker och sirap i en stor kastrull. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast
I förrgår visade jag er en kladdkaka med avokado och utan ägg, och jag testar vidare med att baka bakverk i samma anda och gjorde därmed äggfria chokladmuffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.