Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsyltmed massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
En chokladpannacotta som täckts med ett lager rödaste röd champagnegelé är det vi bjuder på. Så idag får vi kanske fresta med en god och inte så krånglig dessert till nyårsaftonsfirandet
Mixa lingonenmed mixerstav. Tryck ut degen i en form med löstagbar form. Blanda creme fraiche, kesella,vaniljkesella,vaniljsocker,lingonsylt och kryddor
Jag toppade med chokoladespåner från Odense Marcipan som fanns med i Buzzadorpaketet. Den här efterrätten tar bara några minuter att förbereda och sedan får den stå i kylen och stelna några timmar
Det fick bli en supermumsig chokladpannakotta med björnbärsmousse. Garnera med björnbär och mynta. Som ni vet är det efterrätten som är det jag är bäst på när det gäller matlagning
Nu till gårdagens efterrätt som var en vit chokladpannacotta. Oftast brukar jag servera pannacottan med en hallonsås eller färska bär, för recept på hallonsåsen klicka här
Smaken är ju personlig och därför rekommenderar jag att du börjar med hälften av sockret och smakar av till du hittar den balans mellan sötma och syra som du önskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.