Chokladsnäckor
The Accidental Baker
The Accidental Baker
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 bullar
  • 50 g jäst
  • 5 dl mjölk
  • 150 g smör, rumsvarmt
  • 1,5 dl strösocker
  • 1,5 tsk salt
  • 900 g vetemjöl
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 2 äggulor
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 2 dl florsocker
  • 1 dl kakao av god kvalitet
  • 20 bitar och lägg dem på plåt med den släta sidan upp och skarven neråt – som en stående bit rulltårta. Ta en pinne, chopstick eller smal penna (jag använde ett smalt penselskaft) och placera på mitten av bullen och tryck till – den ska nästan gå ända igenom, och de skurna sidooytorna ska bulla ut och vända upp sig. Bullen kommer att jäsa mera ut mot sidorna än uppåt… därav formen. Låt jäsa i ca 30-40 minuter under bakduk på plåten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.