Chokladtårta med oreokakor och marshmallows.
Jessika Hjärne
Jessika Hjärne
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 150 gram smält smör
  • 3 dl socker
  • 1 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 förpackning med oreokakor
  • 300 gram vitchoklad
  • 100 gram mörkchoklad
  • 100 gram rumsvarmt smör
  • 2 dl grädde
  • 1 förpackning oreokakor ( Mini eller vanliga- de stora kan delas på mitten)
  • 1 påse med mini marschmallows
  • 1 dl kolasås på tub
  • Lägg minimarshmallows på den gräddade kakan, spara lite marshmallows till topping.Häll över fudgesmeten och häll på resterande marshmallows, tryck ner minioreokakor lite varstans, ringla över chokladsås.
  • Låt kakan svalna och stelna i kylen minst 2 timmar, gärna över natten, den blir ännu bättre med tiden.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.