Chorizoslantar i en creme fraiche sås som är smaksatt med paprika och chili. 10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion 80 gram. 5 chorizokorvar, 2 1/2 dl creme fraiche chili och paprika 13%, paprika, lök, 4 portioner pasta. Print Friendly 10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion. 5 chorizokorvar,
Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad. Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet
Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
1 förpackning chorizo (ca 300 g). 1 förpackning chorizo (ca 300 g). Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv
2-3 Chorizo i skivor4 ägg gulor0,5 dl vispgrädde1 bunt färsk sparrisSaltPeppar1 dl riven parmensamPasta (för 2 personer)Koka pastan och skär chorizion i mindre bitar under tiden
Grillad chorizo med krämig kronärtskocks-sallad och grillad färskpotatisPortioner. 4 st chorizokorvar. Av Malin BromanFotografDavid Back 4 st chorizokorvar
Skiva chorizon, hacka lök och vitlök. 1 pkt viktväktarnas chorizo (3 korvar). Ger 3 portioner. Hetta upp en stor panna och stek i en matsked smör tills det mjuknat och fått lite färg
. Körv e gött. Stuvad blomkål med tryffelsmak och vitlöksgratinerade champinjoner är kanongott till grillad korv, liksom grovkornig dijonsenap och het salsa eller chilisås istället för ketchup
5 chorizokorvar. Koka bulguren enligt anvisning i buljongen. Skiva korvarna och hacka grönsakerna. Woka korven, grönsakerna och majsen i oljan tills det har fått en lätt gyllenbrun färg
min Köttkorv och nedanstående Chorizo men även den Älgkorv jag brukar göra gjordes av en polare. Det är mycket kryddor i receptet och det går säkert bra att skippa det du inte har hemma, men om du vill ha en Chorizo bör väl i alla fall ha rejält med paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.