Bena ur kycklingenoch skär köttet ibitar. Lägg det kokta riseti botten på en smord ugnssäker form. Fräs nästan all purjolök ochskivadechampinjoneri smör och lägg ovanpå kycklingen
På lunchmenyn idag stod ris som i Mellanöstern, kolgrillad kefta, ruccola och rostade pumpafrön. fräs lök iolivolja, jag använde färsk knipplök, och häll i hela tomater på burk
Serveras med risoch en fräsch sallad. Signe har dans träningi afton oxå så jag väntar där just nu och passar på att skriva receptet åt er på den super goda kycklinggrytanvi laga för ett tag sen
Krämigt, enkelt och snabbt att tillaga. Koka risetenligtanvisning på paket. Detta var riktigt gott. Rör ihop senap, paprika, salt, peppar, tomatpuré och crème fraiche
12 msk finhackad färsk ingefära. 11 finhackad röd chili. 16 kryddnejlikor. 13 dl basmatiris. 12 dl saltade cashewnötterStek lök, ingefära, chilioch kryddor i smöret i en rymlig kastrull tills löken mjuknat utan att ta färg. 1Tillsättris, vatten och salt. Koka upp och sjud under lock 20 min. Rör om, lägg tomater och spenat på risetoch låt stå ytterligare ca 5 minuter med locket på. 1Tillsätt nötterna, vänd runt och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.