Låt koka ihop i några minuter och blanda sedan medtortellinin. Krydda med peppar och häll på grädden. Hacka löken och vitlöken och skiva baconet och champinjonerna, fräs detta i några minuter
Koka till det tortellini, t ex spenat- och ricottafylld, enligt förpackningen. Lika enkelt är det att fräsa upp lite svamp i smör/olja och smaksätt med hackad vitlök och salt
I medsvampenoch på med grädde och mjölk. Vill man ha det vegetariskt kan man slopa baconet och strö över valnötter, samt byta buljongtärningen mot en grönsaksbuljong
*lägg sen i löken ochsvampenoch rör runt. Men datorn har levt sitt eget liv och även kraschat så allt har fått installerats om och blivit fabriksåterställt
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Det finns tortellinimed många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.