Blanda ihop med kräftstjärtar. Tina mangon och skär avocadon i kuber. Här kommer en enkel förrätt som blir ännu enklare om man har tärnad mango i frysen, bara att ta fram och tina
Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattanmed rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Blanda ner linserna i köttet och servera med tärnad fetaost ochavocado. För ett laktosfritt recept ta bort fetaostenLammkött (jag använde resterna från (lammframdelen)en avocado per personfetaost efter smaken vitlöksklyfta,pressadsalt,pepparstekfettLinserna
Forma sedan som en kupol på en tallrik och lägg på ett lager medrom ovanpå. Och jag delar mer än gärna med mig av det, för jag tycker att goda recept ska spridas
Skala och tärna mangon. Lägg äggulor, grappa och strösocker i en kastrull. Ställ kastrullen på låg värme och vispa tills sabayonnekrämen är luftig och har tjocknat något
isbergssalladavocadomosmed citron och örtsaltinlagda fetaostkubertomatrödlöksweet chilidressing (typ sweet chili & creme fracihe)räkorkräftstjärtarBlanda och njut
Pensla grönsakerna med olja och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla ytorna med rapsolja. Grilla högt upp i ugnen under grillelementet, tills de får fin färg och paprikan får svarta fläckar i skalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.