Ciderkokt påskskinka
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg lättrimmad benfri skinka
  • 1,5 liter äppelcider
  • 1 skivad citron
  • 1 skivat äpple
  • 3 skivade vitlöksklyftor
  • 1 dl hackade färska örter, t ex timjan, rosmarin, persilja
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • 2 ägg
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 dl ströbröd eller rivet dagsgammalt bröd
  • 4 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk finhackad gul lök
  • 1 msk torkad dragon
  • 2 msk finhackad persilja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 krm salt, efter smak
  • 1 krm nymalen peppar, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.