Snickers är ju verkligen supergott likaså cheesecake så när jag fick syn på snickers cheescake så såg den ju verkligen otroligt god ut så jag var tvungen att testa
Den här cheesecaken var jättegod, fräsch och en perfekt avslutning på en middag. Du kan göra hela cheesecaken i förväg och förvara i frysen, men geléglasyren bör du göra och lägga på samma dag som kakan ska serveras
Idag har jag och mina kollegor storstädat och rensat på våra kontor hela dagen lång. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapaus i allt slit och hade därför med mig fika till jobbet idag
Förbered kakan ca 7 timmar innan servering. Fungerar också bra att förbereda dagen innan. _________________________________________________________________________________
Sätt ugnen på 200 grader. Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare. Häll i det smälta margarinet och kör till en smulig deg
En cheesecake som varken är ugnsbakad eller fryst. Jag gillar båda varianterna, men den här sorten med gelatinblad i är absolut inte dum den heller - tvärtom
Här kommer cheesecaken vi åt till efterrrätt på nyårsafton. 12 st digestivekex. 75gr smör. 3 msk socker . Mixa ihop de här tre ingredienserna och tryck ut i en form med löstagbar kant
Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar. Oftast slutar exkursionen med en ny radda recept som bara måste testas i favoritraden på datorn
Det är så härligt med sommar. Även om vädret har varit ganska så uselt de flesta dagar och det många gånger känts som allt annat än sommar i luften är det för mig en avkoppling bara att veta att jag har 10 veckors härlig ledighet att njuta av
Tror ni mig när jag säger att jag inte alltid är sugen på layer cakes. Att det faktiskt bakas annat här hemma också, annat som ibland inte ens är sötsaker
1999 bodde min vän Karro hos mig i några månader. En morgon vanknade jag ur en väldigt trevlig dröm (som inkluderade Jon Bon Jovi) av att det slamrade i köket
Jag kollade för säkerhets skull om tjejen som är nötallergiker tål frön (vissa nötallergiker är även känsliga mot frön) och det gjorde hon så jag började skissa lite på ett recept jag velat prova ett tag, nämligen en citroncheesecake
Det var länge sen jag bakade en cheesecake och jag som älskar cheesecake. Det finns så många fördelar med cheesecakes, det går bra att förbereda i förväg och det går att variera på så många olika sätt (bara kika in i min ”cheesecake-kategori” så ser ni vad många olika slags cheesecake det finns)
Jag la upp en bild på en underbar glutenfri cheesecake på facebook (Flink på Glutenfritt) för ett tag sen men gav er inte receptet som kommer från Leila Lindholm, fast jag har använt glutenfria digestivekex i botten givetvis och så är jag otroligt förtjust i citron så jag använde två stycken i min cheesecake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.