CITRONMARINERADE KRONÄRTSKOCKSHJÄRTAN OCH FAVORITBRÖDET
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Citronmarinerade kronärtskockshjärtan
  • 1 burk kronärtskockshjärtan
  • 1-2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 1/2 dl rapsolja, gärna med citronsmak
  • 1 citron, saften och rivet skal
  • 1 dl hackad persilja
  • Vik-vila-bröd
  • 10 g jäst
  • 300 g kallt vatten
  • 6-9 g salt
  • 390 g vetemjöl special
  • När man vikt klart brödet ska det jäsa i en timme i bunken.
  • Därefter ska degen hällas ut på en bakhandduk med ganska rikligt med mjöl på. Dra ut degen till en rektangel och vik dubbelt. Gör sedan ett löst paket av handduken och låt jäsa i 1 h

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.