3 ägg
Mixa hallonen med äggen i en blender. Häll smör, socker, citronsaft och -skal i en teflonbottnad kastrull tills allting blandats ordentligt. Sila i hallon- och äggblandningen, minus kärnor och rör med visp på låg värme tills blandningen tjocknar och blir lik lättvispad grädde i konsistensen. Häll över i en skål och låt svalna innan användning. Håller sig ca en vecka i kylskåp.
Börja med botten biten, dem ska vara upp och ned vänd så den mörka sidan blir inne i tårtan. Vispa grädden så den är "lagom hård" Den ska få toppar med de ska gå tillbaka
Choklad- ochcitrontårtamed Odenseprodukter. Tårtans innehåll fick bli choklad- ochcitrontårta. Idag använde jag den blå marsipanen, rosa figurmarsipan med hallonsmak, choklad spån och chokladchunks
Under tiden degen jäser kan ni äta middag med familjen och pyssla lite hemma. Jag förklarade då för honom att så är det när man är tillsammans med en som bloggar om allt man kan äta
Och det har jag haft med familjen. Vi reste från ett trist väder till ett annat, men med lite tur i oturen så var några dagar hyfsade så vi kunde göra utflykter med barnen
Blanda mjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ned i smeten med slickepot. Jag fick äran att stå för fikat och även om jag först tänkt baka klassiska kanelbullar så ledde tidsbristen till dessa små härligheter
För instruktioner går ni in på Proteinpow och översätter texten med Google Chrome. Som jag skrivit tidigare kommer jag ha ett gästinlägg en gång i månaden på Denna månad bjuder jag på saftiga Citron & pistage proteinmuffins medcitronfrosting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.