Kaningryta. Häll över kaningrytan i en ugnsfast form. Kaningryta. I kylskåpet. ett stycke kanin minus två filéer (fileérna användes i lördagens åttarätters prettomiddag)
Där finns tavernan Asteria och det bästa man kan äta där är, enligt mina barn, makaronigratängen pastitsio och enligt mig och min man långlagad kaningryta, stifado
Där finns tavernan Asteria och det bästa man kan äta där är, enligt mina barn, makaronigratängen pastitsio och enligt mig och min man långlagad kaningryta, stifado
Det gäller för övrigt också Claude Val Blanc och Rosé. Claude Val Rouge (nr 32153) 65 kr. Vår älskade Korv Stroganoff har mycket lite gemensamt med den ryska rätt som sägs ha lånat sitt namn av greve Alexander Grigorevitj Stroganov
Viktoria och Reine Claude. Färska plommon direkt från trädet, hur gott är inte det. FOTO. Istock Plommon är en superfrukt Det finns många skäl att frossa i plommon
Däremot har det har inte blivit en enda stenfrukt på dess granne Reine Claude d Oulliens. Våra plommon har mognat på trädet som bär den vanliga sorten allmänt gulplommon, eller äggplommon som det också kallas
Som ovan, alltså Victoriaplommon och Reine Claude kan absolut ha skalet kvar. Ja nu kommer mina förslag på vad man kan göra med alla dessa plommon som det blivit VÄLDIGT många av i år
Några exempel är vitlöksgratinerade sniglar, fasangryta och kaningryta. Förra helgen var jag och några polare ute och fiskade, byggde/sov i vindskydd och tillagade en sjurätters avsmakningsmeny på den öppna elden med stöd av lite stormkök
Claude åt helst vegetariska rätter och lagade enkel men god mat av goda råvaror. Jag blev såld på squash efter Claudes lovord och lagade diverse rätter med fyllningar av både kött och ris och ost
Champagnen tog vi ur sommarens inköp, Claude Quénot Brut. Som en liten tradition så lagar vi en brakmiddag till min sambos syster och hennes man på deras bröllopsdag
Nyhetsmorgon med Claude och Sundberg. Lyssnar med stora öron när dessa ska debattera om gårdagens rubriker och som ALLTID så får jag totalt spatt när jag lyssnar på denna Claude Marcus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.