För ett tag sedan bjöd Mattias på supergod älgfilé med whiskeysås och västerbottenspotatis. Det smakade väääldigt gott och jag håller med Tea som sa "sånt här kött kan vi väl äta flera gånger samma vecka"
Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsylt med massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
Sätt ugnen på 150 grader. Putsa bort fett och hinnor av filén och skär den i 4 tjocka skivor. Krydda köttet med salt och peppar och linda baconskivor runt kanten
Här kommer ett riktigt fint middagsrecept till helgen. Förra lördagen tillagade jag mitt livs första älgfilé och om man får lov att vara lite nöjd med sig själv så lyckades jag riktigt bra med köttet
Och till detta åt jag potatis, brun sås och lingonsylt. Glaserade revbensspjäll. 18. 45. 00 ♥ 2015-02-22. Igår åt jag något så gott som revben till middag
Jättegott tillbehör, passar till allt men kanske bäst till nötkött. Kallnar fort så servera snabbt. ). 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.