vitkålshuvud, strimlat. 1tärnat äpple. 1gräddfil. 1majonnäs. 1fransk senap. 1salt, svartpeppar1. Skölj den strimlade vitkålen och låt rinna av väl i durkslag
Nu har du en härlig majonäs på endast några minuter. Coleslaw med rökt fisk (2 port. Stek rågbröd/maltlimpa med smör och olja i en panna, salta och låt svalna på hushållspapperBusenkel majonnäs 1 ägg (jo ett helt ägg med vitan och allt)ca 2,5 dl neutral olja 1 msk senap (Dijon) senap 1 msk vinäger (använde äppelvinäger) salt Lägg ägg senap och vinäger i en matberedare Mixa och börja mata ägget med olja, lite åt gången tills du uppnår den rätta konsistensen (själv tycker jag om lite lösare majonäs, inte sådan som "darrar" när man skakar på den
Recept finns på arla. Gör så här. Finstrimla kålen. Strimla sockerärterna. Skiva rädisor och lök. Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs, senap, salt och peppar
Skala och skär sellerin i tändstickssmala strimlor. Skär cornichonerna i tändsticksmala strimlor. Blanda majonnäs, crème fraiche och pepparrotsvisp i en bunke
I helgen lyxade jag till det lite med gott långkokt kött och coleslaw. Coleslaw. Servera till ex , kött, bacon, kassler, kyckling och eller till det du grillar till sommaren Coleslaw
Rosta sesamfröna i en torr stekpanna på medelvärme. Brysselkål är för mig en bortglömd grönsak men med det här receptet kommer det serveras brysselkål ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.