Confit de canard (confiteradeanklår) har blivit en riktighöstfavoritoch denna gång fick de små låren sällskap av klassiskatillbehör som rödbetor, chévreost ochpuylinser
Skulle jag liksom välja den läckra, chokladtäckta mandel- och nötrutan, den valnötspanerade kycklingfilén med blomkåls- ochhamparisotto, det frasiga, sherrybakadeanklåret eller rentav gårdagens middag – sojapasta med svampstuvning, parmesan ochrostbiff – som var ett resultat av en svamputflykt i trakterna kring Vombsjön här i Skåne
Bakade litehärligt goda skorpor i veckan, så himla gott och just clementiner är inget jag bakat med tidigare, faktisktinte ens tänkt tanken på att baka med det
Skala ochriv morötterna. Skala clementinerna. Skär fruktköttet i små bitar. Förvara svalt och mörkt. Lägg allt i en gryta tillsammans med muscovadorörsocker och syltsocker
Lägg köttet i en så liten ugnsform som möjligtoch täck med lock eller aluminiumfolie. en stenmortel ovanpå) i kylen ett par timmartill den svalnat helt
Lägg köttet i en så liten ugnsform som möjligtoch täck med lock eller aluminiumfolie. en stenmortel ovanpå) i kylen ett par timmartill den svalnat helt
Fickmöjlighet att välja bland många olikarapsgrisprodukterochstyckningsdelar. Jag fick en förfrågan av Scan, en fråga om att skapa Sveriges bästa rapsgrisrecept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.