Det var i Royan på franska Atlantkusten somvi åt riktigCoqauvin första gången. Vi var mycket yngre den gången när vi en ljummen sommarkväll travade in på en restaurang
IngredienserPortioner. 4 500 g kycklinglårfiléellerkycklingfilé av bröst 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 100 g rökt sidfläskeller bacon (100 g sidfläsk motsvarar 1 paket bacon à 140 g) 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 1 purjolök 150 g champinjoner smör tillstekning 3 dl rödvin 1 dl vatten 2 msk kycklingfond 1 msk soja 3 lagerblad 1 tsk timjan 1 tsk arrowrot ellermaizenaTillservering kokt potatis Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. r. a. n. s. k. h. u. m. o. t. 4. p. e. 1. f. ä. y. c. l. g. ,. 3. 2. ö. v. j. d. b. é. 5. 0. å. M. (. ). S. 8. L. T. K. -. d l
timjan, persilja, lagerblad, bladselleri). När man tänker på coqauvinblirdet oftast en gryta med rött vinsompåminner om boeuf bourguignon - en jättegod gryta, receptet finns här på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.