Tangy Lemon Cupcakes with Meringues and LemonCreamCheeseFrosting Tangly, sweet cupcakes filled with lemon curd and topped with a smooth lemonfrosting and meringues
För vad är en lemon-poppy utan en urgod creamcheesefrosting. Eftersom jag länge funderat på det här med whipped creamcheesefrosting kände jag att det var dags att ta itu med den biten också
Creamcheeselemonfrosting. Häll i florsocker, vaniljsocker, skal av en citron plus lite av saften och philadelphiaosten och vispa till en jämn och krämig frosting
En god och enkel frosting med creamcheese (naturell färskost) och smak av vanilj, som är supersmidig att ta till när man ska dekorera cupcakes eller kakor
Färga din creamcheesefrosting i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit. Bred eller spritsa frosting på cupcakes eller muffins och garnera med strössel eller blommor
Denna frosting är en av mina stora favoriter. Jag brukar använda den här frostingen till cupcakes som är fyllda med något sötsliskigt, så att det inte blir för mäktigt
Bred ett lager ost och sedan ett lager lemon curd ovanpå. 1 ¼ dl naturell mjukost typ Philadelphia creamcheese (eller ½ paket Wernerssons creamcheese). 1 dl Robertsson lemon curd
Men det blev för mycket med alla smörkräm till kände jag och sen föll tårtan helt i glömska tills jag fick en liten tanke i höstas och testade att göra om den med några små-justeringar och ny frosting i form av whipped creamcheese
Den här cupcakes blir jättegod en dag efter tycker jag, Jag använde Leila’s creamcheesefrosting för min cupcake och jag lägg i båda lime saft och lime skal i min frostingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.