Culinary World Cup i Luxemburg 22-26 november 2014 – Alla deltagande svenska lag, tävlingsupplägg, poängsättning, menyer och mycket mer

Ingredienser

  • 105 lag
  • 110 varmrätter och
  • 6,5 timmar
  • 300 poäng
  • 100 poäng
  • 30 poäng Ha
  • 40 poäng Sm
  • 2 varma och 2 kalla tapas, showfat – festfat för
  • 8 personer
  • 4 varm
  • 5- rätters festmeny
  • Kategori C
  • 300 poäng
  • 100 poäng
  • 2012 tog Juniorkocklandslaget OS-guld i Erfurt och siktet är självklart inställt på guldmedalj även denna gång.
  • 200 poäng
  • 100 poäng
  • 90 poäng
  • 80 poäng
  • 70 poäng
  • 60 poäng
  • 6 timmar
  • 70 portioner
  • 10 poäng
  • 25 poäng
  • 5 poäng
  • 10 poäng
  • 50 poäng
  • 10-12 st
  • 2 ½ meter
  • 25 poäng
  • 25 poäng
  • 25 poäng
  • 25 poäng
  • 2 varma och 2 kalla tapas, showfat – festfat för
  • 8 personer
  • 4 varm
  • 5- rätters festmeny
  • Kategori C
  • 300 poäng
  • 100 poäng
  • 150 personer
  • 5 euro per person
  • 1 soppa
  • 2 varm
  • 2 grönsak
  • 2 varma och 2 kalla tapas, showfat – festfat för
  • 8 personer
  • 4 varm
  • 5- rätters festmeny
  • Kategori C
  • 300 poäng
  • 100 poäng
  • 2 varma och 2 kalla tapas, showfat – festfat för
  • 8 personer
  • 4 varm
  • 5- rätters festmeny
  • Kategori C
  • 300 poäng
  • 100 poäng
  • 150 portioner av
  • servering
  • 5 euro per portion
  • 750 euro för hela serveringen
  • Soppa

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.