Har ännu ganska mycket att lära mig om hur man använder den osv och tog dessa bilder igår på kvällen (dvs inget dagsljus) så de blev inte de bästa möjliga men övning ger färdighet sägs det väl
Denna tårta blir godare dagen efter och om möjligt godare några dagar efter det med. Smält smöret, tag av kastrullen från plattan och häll i den vita chokladen bruten i bitar
Dekorera därefter dina cupcakes med riven vit choklad. Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant påchokladfrosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Det gick bradet också. Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Som övrig garnering kan du lägga på en skivad lime eller strö lite strössel över dem. Lägg till sockret, oljan och vaniljpulvret och vispa tills det blir skummigt
Hacka den mörkachokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Lägg frostingen i en spritspåse och spritsa på de kallnade cupcakesen. Det kan ju tyckas att detta inte är särskilt norrländskt (men jag använder så ingredienser från Norrmejerier så det räknas väl…) men dessa cupcakes är så väldans goda så de måste provas
Det här inlägget kommer överösas med positiva kommentarer för igår blev det onsdagspasta som heter duga Jag bjöd mamma och pappa på pasta, eftersom jag är gräsänkling några dagar
Recept för smörkräm hittar du (HÄR). Häll inte in allt på en gång, eftersom chokladen fortfarande är varm så måste detta göras stegvist så att det inte skär sig
Chokladmousse. Smält chokladen i ett vattenbad, tillsätt mjölken och hälften av strösockret. Vispa ner en äggula i taget i chokladen och vänd sedan ner 1,5 dl vispad grädde. Häll upp moussen i glas/koppar och ställ in i kylen i cirka 2-3 timmar så att moussen får stelna till innan servering. 200 g ChokladkakaMörk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.