Cupcakes med hasselnötsfrosting
Matochbakverkstan
Matochbakverkstan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 st Ugn: 170 grader Cupcakessmet
  • 100 g vetemjöl, (1 ¾ dl)
  • 150 g strösocker, (1 ¾ dl)
  • 30 g kakao, (3/4 dl)
  • 3 g bakpulver, (1/2 tsk)
  • 3 g bikarbonat, (1/2 tsk)
  • 3 g maizena, (1 tsk)
  • 3 g salt, (1/2 tsk)
  • 8 g vaniljsocker, (1 msk)
  • 55 g ägg, (1 st)
  • 75 g mjölk, (3/4 dl)
  • 40 g vegetabilisk olja, (1 dl)
  • 50 g varmt kaffe eller kokande vatten, (1/2 dl)
  • 150 g mörk choklad – smält
  • 250 g osaltat smör – rumstemperatur
  • 150 g florsocker, (2 ½ dl)
  • 2 g salt, (1/4 tsk)
  • 100 g nutella, (1dl)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.