Dagbok från en prepp
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 70 personer Buffé. Igår handlade jag det mesta och hämtade sju kg fläskfilé som levererats till SMAK från Bondens skafferi. Idag ska lag hämta tolv kg Salmalax som levereras till ICA Maxi i Västra Hamnen. Vore mycket smidigare med en egen restaurang dit alla kunde leverera varorna eller en personal shopper kanske….
  • 15.00 Koka kaffe. Va?! Är klockan redan 3?! Skippar kaffet. Åker till ICA Maxi och handlar det sista ( som är en hel del. Räcker budgeten?) och hämtar lax. Tolv kg! Herregud vilka lådor! Vagnen blir knökfull och jag bävar för de fyra trapporna upp till lägenheten. Tänk om man hade en restaurang dit allting levererades…
  • 17.00 Hade bestämt mig för att sluta nu….men gör aioli på tio äggulor och tror jag har i för mycket vitlök. Det har jag inte, så jag får pressa i fler klyftor tills det blir sting i såsen. Går på overdrive nu tror jag…
  • 18.30 Gör hallondressing till meloonsalladen istället och börjar med fläskpannkakan igen.
  • 20.30 Gräddar den sista Pavlovan….och sätter P för preppen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.