Surfade runt häromdagen på matbloggar och hittade en het röra med äpple, morot och dill som jag tyckte lät god, och idag blev det av att testa den till lunch
Fräs svampen i en gryta med tjock botten tills det mesta av vätskan i den ångats bort. 3 dl förvällda kantareller2 msk smör2-3 msk riven parmesan. 3 dl förvällda kantareller
skär ner purjolök o fräs detta i en het panna med olivolja. häll av o stek med grönsakerna. Lägg 2 knyten äggnudlar i en kastrull med vatten o koka i 2 min
x Salladomelett med fetaost, vita bönor, tonfisk, tomat och sallad. . Salladomelett gör du genom att blanda i hackade salladsblad i omelettsmeten och sen kan man även ha i lite smulad fetaost i som jag hade
Jag är mitt inne i en period i mitt liv då jag kämpar extra mycket med något som ska ge mig bättre förutsättningar både nu och i ett framtida perspektiv
tonfisk ( i vatten eller olja, vilket du vill) lätt förvällda haricots verts skivade, fina tomater kokta ägg, med krämig gula kapris kalamataoliver (eller motsvarande) en dressing gjord på olivolja, äppelcidervinäger, Dijon-senap, flingsalt, svartpeppar, en halv riven vitlöksklyfta samt honung Alla dessa goda ingredienser bildar tillsammans en helt enkelt perfekt sommarlunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.