Glasera den färdiga kakan med florsocker utrört med litet nypressad citron- eller apelsinsaft. Du kan också baka den med mald sötmandel eller med nötter
De här ruladerna blir särskilt goda med sin fyllning av purjolök och ost. Späd med vatten och grädde. Servera ruladerna med kokt potatis, pasta eller ris och gärna råkost av något slag
Recept på goda blåbärsbars medcitron kardemumma och lite vårspatt. Fick riktig vårspatt efter jobb och formligen sprang ner till havet med kameraväskan över axeln, musik i lurarna och lust i kroppen
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Krydda med salt och peppar. Låt champinjonerna rinna av, hacka dem och blanda dem med leverpastejen
Garnera med rivet citronskal. Smaka av med kajennpeppar, salt och vitpeppar. Vispa ihop äggulor och citronsaft i en rostfri kastrull eller rostfri bunke
saft av citron. Ingenting för nitiska bantare, men gärna för bantare med “unna-sig-dagar”. Blanda majonäs, gräddfil (eller créme fraiche) vitvinsvinäger, citronsaft, socker, salt och peppar i en skål
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Tvätta citronerna och riv av det gula skalet ner i smeten ( inte det vita – för det smakar beskt ) Pressa ner saften ur de två citronerna och rör runt med en träslev
Blanda Philadelphiaost med mjölk, citronsaft i en kastrull. Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.