DAGENS RECEPT 14-09-16. OSTSPAGHETTI MED KÖTTRAGU. Spaghetti är kanske främst barnens favoriträtt. I den här varianten tror vi att den säkert även blir populär bland något äldre läckergommar
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta
DAGENS RECEPT 14-10-27UGNSSTEKT REGNBÅGE I GRÄDDSÅSPröva denna verkligt fina fiskrätt, som är len och mild i smaken. Stek fisken i ugn, 175 grader, 30 - 40 minuter beroende på filéernas tjocklek
olja till stekning. Bryn aubergineskivorna i olja i en stekpanna och strö över salt och peppar. Häll redningen och tomaterna med resten av spadet i stekpannan
DAGENS RECEPT 14-09-04. Ca 15 minuter att eftersteka i grytan. RATATOUILLE I LERGRYTA. En fransk grönsaksgryta, ratatouille, lagad i lergryta är verkligen värd att prövas
Rulla ihop färsen till rulader och bryn dem i litet matfett i en stekpanna. Om du är osäker både på konsistens och kryddning så stek ett litet prov i stekpannan
Ett är att tugga på färsk persilja en stund, ett annat är att tugga på några kardemummafrön några minuter och ett äldre tips är att äta en rödbeta, stekt i glödande aska
God kväll på er. Här kommer det utlovade receptet på gårdagskvällens smarriga räksallad. Ingenting för nitiska bantare, men gärna för bantare med “unna-sig-dagar”
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Stoppa in färsen så långt som möjligt i kalkonen och fäst ihop den med steknål eller sy ihop den
Fräs upp hönsbitarna i litet olja för färg och smak men uteslut efterstekningen. DAGENS RECEPT 14-08-02. Dela kycklingen i 8 bitar och stek dem vackert gyllengula i litet olja i en stekpanna. Lägg över dem i en stekgryta och låt dem eftersteka på svag värme ca 15 minuter under lock
Bryn matfettet i en stekpanna och stek sellerin vackert ljusbrun på båda sidor. Fräs äpple och purjo i litet matfett i en stekpanna och krydda med salt och curry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.