96 till
93,5 kg Bästa tipset som jag har fått än så länge är av vår nutritionist Julia innan jag skulle börja banta – fota allt du äter. Blotta tanken varje gång jag åt något gjorde att jag insåg att en förändring behövs omgående.
Jag fickiaf en spark i baken, typ nu eller aldrig är det dagsatt åtgärda fläsket. Nedan är ett mail som jag ficki dag från Ann som beskriver vad som kan hända på några månader – är du en av dem som vill göra samma sak
Jag har läst olikateorier om detta sätt att äta, där en sida säger att kroppen får vila och rena sig med juicer, smoothies och enkla soppor som är lätt för kroppen att bryta ner med mycket näring
Träninghjälpertillvidviktnedgång, oavsett vilkenträningsform man väljer. Här erkänner sidanatt de är fitnessinriktade så det är klart att de är litesubjektiva, men styrketräning är bra vidviktnedgång för att kompensera den muskelförlust som blir under en viktnedgång
Vet att många nu för tiden strävar efter attgå ner ivikt och det finns ju hur mycket tips som helst om det på nätet, men det finns tyvärr interiktigtlika mycket fokus på tips hur man iställetgår upp ivikt
Men det är väldigtviktigtatt du inte äter för lite, det leder tillatt när du gåttned det du vill, börjar äta mer och då går upp iviktigen eller så fortsätter du på samma spår och gårned alldeles för mycket
Då var det dagsigenatt lägga litelingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Tänkte vi skulle prata litevikt, eftersom de flesta börjar med LCHF för attgå ner ivikt. Så det viktiga är ju såklart vad man äter och att man vet vad man ska äta, bra mat som man håller sig mätt på länge
Vissa bröd blir man fast med, man bakar och bakar tills det sitter. Solråg är ett odramatiskt och lättbakat bröd med mycket smak mot det lite sötare och lyxigare hållet
Detta år borrade vi ett hål i en björk vi tyvärr måste fälla här på gården. Vår fyraåring tycker de är hemskt roligtatt stoppa munnen nära och fånga dropparna med tungan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.