Sedan så ska man vika degen rätt så ofta för att kunna bygga upp den. Men jag upp lever det som liteplatt men man kanske får offra lite volym när man bakar dom
På helgen är man ensammen, det är ju inte så kul att gå ut själv heller. Det är så enkelt att göra och gott att värma upp dagen efter också, som matlåda
Då var det dagsigenatt lägga litelingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Bryn rotfrukterna och den gula löken ilite smör och vispa ur pannan med vatten. Det är alltid kul att prova på något nytt, eller gammalt beroende på hur man ser på det, igårhittadevi dessa underbara bitar oxsvans – så oxsvanssoppa står på menyn
Jag bara kan inte gå miste om denna chans. Nyligen skrev jag en kommentar på instagramtill Roy Fares om det fanns något man kunde göra för att få en dag i köket med honom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.