Härlig middag med en ny dessert, Daimchokladmousse med mandelpäronDaimchokladmoussemedmandelpäron. Så självklart var det upp till lite bevis med lite schyst käk. DaimchokladmoussemedmandelpäronGourmet light
MandelpäronMANDELPÄRON. Färsk frukt såväl som litet mer tillagade fruktefterrätter passar särskilt bra att servera efter kraftiga kötträtter Mat-adoran
Ugnsbakade mandelpäron Stick i päronen med en provsticka och tryck in mandelflis så att päronen får piggsvinsutseende. Servera med crème fraiche eller gräddfil Matklubben.nu
Kyckling med rödkåls- och mangosallad, sojadipp och avokadoröra Till efterrätt gjorde jag Mandelpäron, som kändes helt rätt i säsong, även om frukten inte var från eget träd, utan från Ica Fröken Dills kök
Ugnsbakade mandelpäron Stick i päronen med en provsticka och tryck in mandelflis så att päronen får piggsvinsutseende. Servera med crème fraiche eller gräddfil Hemmets Journal
Snabblagade mandelpäron Mjukrör under tidan glassen med elvisp tills den får en smidig konsistens. Servera med de varma päronen 1 stor burk konserverade päron Matklubben.nu
Mandelpäron Serveras med vispad grädde eller glass. Skala päronen och skär dem i i klyftor. Lägg dem i en smord eldfast form Matklubben.nu
Mandelpäron Blanda mandeln med florsocker, lätt uppvispad äggvita och rivet citronskal till en fast deg. Smörj händerna med lite olja och ta valnötsstora bitar av mandeldegen Coop
Ugnsbakade mandelpäron Stick i päronen med en provsticka och tryck in mandelflis så att päronen får piggsvinsutseende. Servera med crème fraiche eller gräddfil Hemmets Journal
Grekiska mandelpäron i florsocker Ställ päronen på en plåt med bakplåtspapper. Förvara dem sedan i en burk med lock. Sätt ugnen på 175 grader Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.