Danskt rågbröd
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl
  • 500 gram vatten
  • 5 1/2 dl
  • 25 gram rågsurdeg
  • 1000 gram
  • 14 1/2 dl
  • 4 dl
  • 250 gram
  • 35 gram salt
  • 125 gram solrosfrön
  • 125 gram pumpakärnor
  • 75 gram linfrön
  • 3-4 timmar Mina fick jäsa i skåpet ovanför kylen i
  • 4 timmar Sätt under tiden ugnen på
  • 250 grader Sätt in formarna i ugnen, sänkt till
  • 180 grader Grädda bröden i
  • 40-50 minuter eller tills de nått en innertemperatur på

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.