Davids bullar är kryddade, kanske inte helt överraskande, med indiska smaker När du väl har brynt dom till en vacker färg så låter du dom koka i en gräddig sås i sällskap av ännu flera mustiga kryddor och vi lovar er att den där såsen, den är av skedätassort
För några veckor sen köpte jag mig en ny kokbok "David Batras inte så tråkiga indiska mat". En mycket bra kokbok med lite förenklad indisk mat, bra recept på vardagsmat
första provlagning från den finfina boken LEON blev david's spanish omelette på s. 165. jag blev supernöjd, oj vilken god omelett och vilken trevlig bas att blanda i en massa annat gott i framöver
Davids blogg hittar du här. David som är näringsfysiolog och som också ger goda tips på vår sida skrev nyligen ett intressant inlägg på sin blogg kring AGE, ett ämne som förekommer i processad mat
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Något jag uppskattar när det kommer till lunch är att det går snabbt. Eftersom jag och David har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem
Jag har helt och hållet fastnat för serien David Chang. The mind of a Chef på Netflix. David Cheng har rötter i Japan och man får följa med honom runt i på olika restauranger - både i Japan och USA - och dessutom får man en inblick i hur han och hans kollegor tänker kring mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.