De allra bästa kanelbullarna med alla tipsochtricks kommer här. Ät dem purfärska eller frys in så du alltid har en kanelbulle redo tilldig själv eller då du får gäster
Som ni förstår så bakas detinget som är temperatur-känsligtidag. Det känns nästan litesyndigt att inta köket när sommaren och solen fullkomligen strålar, men nu kan jag faktistinte hålla mig längre
Det syns inte utanpå, utan det enda sättet är att ta en tugga och hoppas på tur. Pimientosde padróns var en av de få spanska specialitetervi åt på Mallorca
Det här receptet har jag hittatimin Spansk-, portugisiska kokbok. Lägg sedan ankbrösten, med fett sidan ner, på galler med en plåt underoch ställ inimitten av ugnen
Igårhade jag RUS-samtal (Resultat-och-Utvecklingssamtal) med chefen. Här händerdetinte så mycket, ganska så lugnt och skönt med litefix här hemma från Ms sidaoch jag har märkt klart klädernatill bytardagen
Hernan visademig en variant på mazarin från en branschtidning, hallon- ochchokladmazarin. Det är snart mazarinens dagen ochvi lyfta den upp med choklad och Dulce de Leche
Sommaren börjar så sakteliga ta form, de gröna prunkande parkerna och trädgårdarna, och för att inte tala om detljuvligasyrenträdet som står här utanför och ger ifrånsigden mest underbara doft
Fräs köttet i pannan så att det får en ordentlig färg ochbildar en ordentligkaramelliserad yta. Spara lite sky i stekpannan till bönorna (diskainte stekpannan bönorna skall värmas iden)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.