Det är lätt att göra och du svänger ihop den på ett kick och låter den frysa till över natten till en smaksensation av kanel, kardemumma och banan tillsammans med pumpan
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Servera soppan med bröd. Rör om tills osten smält. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Koka i. Instagram är numera mitt forum för matdokumentation, och det var gensvaret från min gamla vän A som fick mig att inse att jag måste se till att åtminstone jag själv kommer ihåg hur det gick till när soppantillagades
Koka ner tills smaken känns koncentrerad och god. Därför föll valet av förrätt denna gång på en soppa gjord på egenkoktfond samt krispig sparris och havskräftsstjärtar
Lägg en rulle på varje brödskiva ochdekorera med gurkremsor. När jag kommit ur mina vanliga rutiner (ja, det händer mig också ibland) så brukar jag ofta gå in på Facebook eller på Instagram och kolla på tjejer som jag ser upp tilloch blir inspirerad av
Nu äntligen ska jag få dela med mig av receptet på min enkla favoritsoppa som är full med en massa nyttigheter för kroppen och som em extra bouns så är den stärkande för immunförsvaret
När smaken är bra kramar du ihop smöret och vetemjölet till en deg (beurre manie) och rör ner i soppan, det här kommer att reda buljongen så att den blir lite mer krämig
Passa på att göra krämig, supersmarrig pumpasoppa med lite smak av vitlök och grädde. Först skär du pumpan på mitten och river/drar ut det trådiga innanmätet
Då fick jag tag i riktigt billiga kantareller ochtillagadesvampsoppa för första gången och den blev så god att jag sedan har gjort den ett flertal gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.