Sen är dom fantastiska vackra att dekorera med också. Den fräscha pajen som är en perfekt kombination av sött och syrligt, jag måste erkänna att jag är otroligt förtjust i citron, och den har den fantastiska egenskapen att den lyfter andra smaker som kanske annars har lite svårt att komma fram, det gäller citrusfrukter i allmänhet och jag älskar det
Grand Marniersufflé med jordgubbssås. Mät upp mjölet i en kastrull (ej aluminium) och späd med mjölken i omgångar under ständig vispning så att det
Desserter. En dessert som ni säkert känner igen med denna gång i en helt annan skepnad nämligen fondant, en kaka med bakat yttre och ett ljuvligt krämigt nästan rinnande inre
Jag serverade såsen med banan-kokos crêpes och glass. Du kan servera den till vanliga pannkakor, plättar, friterad banan eller bara avnjuta tillsammans med en god glass
Servera med ris och resterande sås. Jag använde ketchup med 50% mindre socker, så om ni har ”vanlig” ketchup hemma så kanske ni vill minska ner på sockermängden i såsen
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Smörj en form med olja så fisken inte fastnar. Lägg i fisken och pensla på skyn med smör, honung, salt och peppar
Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.