Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Nu ärdet middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Mitt knep för att få dem på det senare viset äratt tillsätta vaniljkräm i smeten. Låt det som blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Akta så attdet inte bränns vid. Det var första utomnordiska resan jag gjorde. Nu tjugo år senare är jag lika fräknig, inte så knubbig men gillar thaimat
Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Jag anser attdetär hälsosamt att ha all typ av mat inkluderad i sin kost, dvs att man ska äta lite av allt så länge man tycker om det och inte har allergier eller intoleranser
Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Det blir för dyrt för tillverkarna attanvända just äkta ingredienser och måste därför fylla ut innehållet för attdet över huvud taget ska likna den produkt som detär tänkt att vara
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt ärdet bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.