Sedan tog jag drink nr 2 av Ultra detox + 2 piller Ultra Balans. Mellan lunch och middag blev det igen ett glas med Ultradetox + 2 piller av Ultrabalans. Ca 50 minuter innan jag skulle äta middag gjorde jag en juice på stjälkselleri, romansallad, gurka, grapefrukt och ingefära. Ca 50 minuter innan jag skulle äta middag gjorde jag en juice på stjälkselleri, romansallad, gurka, grapefrukt och ingefära
Tredje dagen med min detox bestod som vanligt av en kopp med detoxte med citron och kokosolja i, färskpressad juice (denna gång på rödbetor, morötter, ingefära, stjälkselleri och grape), smoothie på avokado, babyspenat, jordgubbar, kiwi, svarta vinbär, banan och havremjölk, ugnsrostade grönsaker som morot, broccoli, aubergine och zucchini med olivolja+ghee och örtsalt på och sist men inte minst ett mycket gott mellanmål
- det går inte att gå ut och öla när man detoxar, det går knappast att gå ut och äta. Detoxandet började den 10 april och avslutas den 24. basillka/origano/timjan1 paket fetaostvalnötter, pumpakärnor Gör så här Sätt ugnen på 225 grader. 225 grader
Morgonprocedur var samma som föregående dagarna, dvs shot med korngräs, Ultra Detox + Ultra Balans, varmt citronvatten + kokosolja och till sist shot med maca- och maquipulver
pulpan från nötmjölkstillverkning eller nötmjöl (ca 2,5 - 3 dl). 5. Grädda i mitten av ugnen, 140 grader, ca 1,5 timmar med ugnslucka på glänt. Jag tog ut plåten efter 1,5 timmar och skar allt i rutor. 2 bananer pulpan från nötmjölkstillverkning eller nötmjöl (ca 2,5 - 3 dl)
1. Dela päronet i mindre delar med en kniv. 2. Kärna ur avokadon och dela även den i mindre bitar. 3. Mixa samman alla ingredienser till en slät smoothie
DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor. Låt rätten sjuda sakta under lock ca 15 minuter. Ca 15 minuter att förberedaCa 15 minuter att efterstekaBilligare. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags. 500 g benfritt nötkött av innanlår
Detoxa med juicer och smoothies är något jag på senaste tiden har varigt väldigt nyfiken på, så idag var min första dag med att detoxa och jag kommer fortsätta med det varje måndag i sexton veckor
Eftersom jag vill dela med mig lite av min detox kur så måste jag skriva upp alla mått annars brukar jag bara hälla i det som jag har hemma och det brukar för det mesta bli gott
DAGENS RECEPT 15-03-22. 500 g blandfärs. ca 150 g god ost i skivor. Grädda färsen i ugn vid 175 grader ca 45 minuter eller tills den fått lätt färg och verkar genomgräddad. 45 - 55 minuter att ugnssteka. 500 g blandfärs. ca 150 g god ost i skivor
ca 250 g margarin (kylskåpskallt). 7 dl mjöl av valfri sort (jag tog 5 dl dinkelmjöl och 2 dl vetemjöl). 0,5 dl mjölk. 5 ägg. 5 dl mjölk. En ask färska champinjoner, ca 250 gram. 5 dl creme fraiche. Kavla eller tryck ut i långpanna och låt stå kallt ca 15 minuter. Förgrädda sedan i 200 grader i ca 15 minuter. ca 250 g margarin (kylskåpskallt). 5 ägg. 5 dl mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.