Dillmajonnäs till skaldjur
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 24 juli 2012
  • ½ liter
  • Majonnäs;
  • 2 st äggulor av bästa kvalitet
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 4 dl raps- eller majsolja
  • 2 msk vatten
  • salt
  • vitpeppar från kvarn
  • smaksättningsalternativ;
  • 2 msk finhackad dill
  • 1 klyfta finhackad vitlök + 2 msk hackad persilja
  • 0,5 gr saffran
  • 2 msk tomatpuré + 1 tsk chilipasta
  • 2 st rivna och pressade lime eller citroner
  • 1 st vaniljstång urskrapad
  • 2 msk grov dijonsenap
  • 3 msk basilika + saften av en pressad citron
  • Ersätt 1 dl av oljan med valnöt- eller hasselnötsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.