I helgen gjorde jag en prinsesstubbe med hemmagjord marsipanoch den blev så god så. Sådärja då var snart onsdagen avklarad, dagarna går så fort och jag skulle behöva några fler timmar på dygnet för att hinna med det jag vill göra
Toppa tårtan med riven mörk choklad, mynta och jordgubbar vid servering. Jag fick ansvaret att göra en tårta och valde att göra en choklad ochjordgubbsmousse tårta som blev så himla god
Bra betyg med andra ord. Men när jag skulle börja sammanställa tårtan funkade det inte alls och jag gjorde en nödlösning och den blev inte som jag hade tänkt mig men den blev extremt god och det fanns inte kvar något efter ett dygn
Så jag har nöjt mig med promenader och nu blir det lite lugna styrkeövningar för att hålla igång. Vispa försiktigt ner saft, skal och saft från limen och yoghurt
Så roligt att göra en lite annorlundare tårta och inte en typiskt doptårta. Egentligen hade jag ju sagt jag skulle ta de lugnt resten ut av året med bakningen men då jag fick denna förfrågan kunde jag bara inte säga nej
För en ännu festligare finish kan du avsluta med lite marsipan. det är det som är så svårt med glutenfritt, att bevara saftigheten och inte få kakorna att bli torra, men dessa muffins blir faktiskt väldigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.