Ofta blir det ju ris över efter middagen, här är ett perfekt sätt att ta tillvara på det samtidigt som man får lite mer matiga pannkakor, himla gott med grädde och sylt
Fyll rispannkakorna med lax, avokado, salladslök, böngroddar och mynta. Lägg upp på ett fat och gör likadant med resten av smeten, totalt ca 4 rispannkakor
-Varför har jag inte gjort det här förut. ) D. v. s. raw cheesecake. Jag har smakat varianter på caféer och i andra sammanhang och jag har tänkt prova själv hur länge som helst
Lite grått har det varit idag, men det känns i alla fall som om våren är på väg. Har hunnit med några promenader och givetvis så har det handlats mat, vi handlar en gång i veckan och det funkar väldigt bra
Koka vatten och socker till 124 grader. Vispa äggvitorna lätt tills det blir vitt och lite bubbligt. Öka hastigheten och tillsätt sockerlagen i en stråle
I södra Indien blev jag kär i den här curryn som man äter till frukost i Masala Dosa. Dosa är som crepes som görs av rismjöl och malda linser som får fermentera över natten innan man steker tunna, lite syrliga, frasiga pannkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.