Det är väl ingen hemlighet att jag inte är någon stor älskare av griskött. Mycket skeptisk provåt jag, tillsammans med övriga familjen, pulledpork på Bråvallafestivalen och det gav faktiskt mersmak
Fräs i lite olja i tex en traktörpanna eller en stekpanna med högre kanter som kan stå i ugnen. Det påminner väldigt mycket om pulledpork fast utan de feta bitarna och ”bismaken” av kött, det är saftigt och väldigt gott
portionsbröd, t ex minibaguette, källarfranska eller hamburgarbröd. PulledPork är ju som sagt värsta modeflugan nu och gjorde en sats till på billig karré och i en CrockPot
En helt vanlig stek av antingen nöt ellergris blir sååå mycket godare, mörare och saftigare om det får tillagas ytterligare förbi alla normer och temperaturer
Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags
PulledPork. PulledPork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013. 1 msk socker av något slag typ farinsocker eller flytande honung. 1 msk socker av något slag typ farinsocker eller flytande honung
Servera din dragna gris med mjukt hamburgerbröd, kål, barbecuesås, gräddfil och tomatsalsa. Tillsätt schalottenlök, selleri, vitlök och ingefära i smöret i någon minut utan att det bränns
Smaka av, behövs det kryddas upp mer, smaksätt ex med mer grillkrydda, harissa eller vad som önskas. Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.