Stek på dem lite och krydda med dragon på burk. Kycklingfilé som jag gör ett litet snitt i. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar
I stekpannan häller du i fond,vatten ,CF, salt, peppar o dragon. För 4 pers1 stor zuccini1 gullök500 g färsklax3 msk konc fiskfond + 2 dl vatten3 dl CFSalt ,peppar o dragonRis till 4 pers200 g broccoliSaltLägg laxen i en ugnsform , salta ,peppra o dragona
Blanda samman senap och dragon, pensla på laxen. * 1 tsk dragon. 1 tsk dragon. Nu börjar min mage kurra så där mycket som den gör när man äter lunch alldeles för sent
Söt, men god, är väl bästa beskrivningen av den här fruktkompotten, som även kan användas som marmelad om man skär ingredienserna i mindre bitar än vad jag gjorde denna gång
Så till en ny. kompott till ”veckans matlåda”. Jag har ju som sagt börjat med veckans matlåda. och kommer framöver att leka fram en ny smaksättare till den annars tråkiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.