Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Salta och peppra. Tryck till vitlöken och sprid ut dem i långpannan. När köttet ser ut att vara klart kläcker du äggen på köttet och steker i ugnen tills äggen är så som du vill ha dem
Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik och vänd fläskkotletterna i blandningen. Sätt på en stor stekpanna med höga kanter och tillsätt smör att steka i
Gnugga morötterna rena och skär dem till strimlor. Skär bort den träiga delen på broccolistocken och skär till mindre bitar – skala stocken med en potatisskalare om den är träig
Ha i crème fraiche, soja, salt och peppar. När fyllningen kokat ihop ordentligt lägger du fyllningen på kotletterna och viker ihop dem och fäster med tandpetare
salt och svartpeppar. klyfta äpplena och löken. torka av fläskkotletterna, salta och peppra. ta upp fläskkotletterna och lägg dem i foliepaket och låt dem vila
4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar 2 msk kapris 1 citron 2 dl crème fraiche 4 benfria fläskkotletter 1 msk smör eller margarin 250 g broccoli 1/2 isbergssallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.